Hans' Weerweb

12-08-2022 - Park Hilaria

Van 5 t/m 14 augustus kermis te Eindhoven en dat heet dan hier Park Hilaria! Ik kon een deel ervan vanuit thuis zien liggen maar zicht op het grootste deel werd geblokt door het gebouw van het MMC. Het deed me afvragen op welk terrein de kermis stond. Wij dinsdags erheen, en wat bleek: men zet hiervoor gewoon een groot deel van de John F. Kennedylaan richting het centrum af, hoe stoer is dat!

Voornemen was even te scouten hoe het eruit zag en naderhand terug te komen voor foto's. Ik maakte de fout dat pas op vrijdag te doen en toen was het erg (te) druk. Maar goed toch wat sfeerfoto's gemaakt en natuurlijk ook (ach, je bent er dan toch) even een terrasje gepikt. 

Hierboven en onder: echt een mooi uitgevoerde attractie, en die ging best hard! Sommige bezoekers leken er toch wat 'aangeslagen' uit te komen. 😅

Helaas veel andere attracties en hoge bomen dichtbij, zodat ik i.c.m. de drukte niet/amper een goed plekje kon vinden voor een groothoek-opname: 

Hieronder een exercitie in sluitertijdkeuze, van boven naar onder van 3" naar 0,6". Mooiere dynamiek bij langere sluiter, meer kleur/minder overbelicht bij kortere sluitertijden. 

Sluiten

Web Analytics